250 de grame unt moale, 1 cana zahar brun, 4 oua, 3 portocale medii, 1 cana pasta de capsuni, 3 cani de faina, ceva faina de porumb, un varf de cutit sare, 1 lingurita praf de copt, 1 / 2 lingurita bicarbonat de sodiu
o bucata pastaie de vanilie, zahar pudra pentru a presara pe partea de sus
Cum facem:
Se incalzeste cuptorul la mediu. Cerneti faina, cu făină de porumb, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Se amesteca in aceasta compozitie vanilie si sare. Taiati portocale la jumatate si apoi din nou la jumatate si eliminati orice seminte, daca este cazul. faceti-le piure intr-un procesor de alimente. Capsunile transformati-le intr-o pasta prin presare. Bateti untul cu zaharul pana devine spuma. Adaugati ouale unul cate unul dupa care adaugati si piureul de portocale si pulpa de capsuni si amestecati. Acum puteti adauga si ingredientele cernute. Amestecati bine si turnati intr-o forma de tarata siliconata. Coaceţi timp de 1 ora si 20 de minute sau pana cand un cutit introdus in mijloc iese curat. Scoateti cand este gata si lasati pe un raft de sarma sa se raceasca. Se presara niste zahar pudra pe partea de sus.
Kali Orexi!Pofta buna!