duminică, 19 iunie 2011

Karpouzopita-Desert cu pepene verde

Ingrediente

1 pepene verde, 2.1 / 2 cani faina,1 cana cu  zahar, scortisoara, susan, putina miere (opţional) , ulei de masline 

Mod de preparare:

Cojiti pepenele pastrand doar partea rosie si scoateti semintele. 
Faceti un piure din pepene, adaugati faina si zahar si  amestecati. Daca doriti puteti sa adaugati o jumatate de cana de miere. Aceasta ofera un gust distinctiv si dulceata. Imaginati-va gust de nuga cu aroma de pepene verde moale. Ungeti cu ulei de masline tava de coacere si presarati putina scortisoara si susan dupa care se toarna amestecul de pepene. Se presara si pe deasupra cu un pic de susan, scortisoara si putin ulei. Coaceti la 180 de grade pentru aproximativ o oră pana ce se rumeneste la suprafata. Se mananca cald sau rece. Nu va fie teama este garantat

 Kalí̱ Epitychía
! Mult noroc!